Om

Design, passion, mod og miljø

Jeff Deleuran Design Logo

Indretning og design fortæller historien om mennesket. Den danske designtradition vejer efterhånden så tungt, at få tør bevæge sig ud over nogle meget snævre grænser. Men når du er her og læser dette, så går jeg ud fra, at du har passion for indretning, mod til at være dig selv og oven i købet en interesse for miljøet.

 

Passion

Handler om at gå op i design og indretning. For mig findes der ikke en fasttømret definition på god stil. Det er DIN stil, der er vigtig, for det er den, der viser hvem du er. Design handler derfor om passion. Om din og min passion. Det handler om at gå op i, hvor vi bor, for det er her, vi skal føle os hjemme.
Hjemmet er en ekstension af os selv. Derfor skal det også vise, hvem vi er

 

Mod

I en individualistisk tid, hvor alle alligevel skal følge de samme trends for at være med helt fremme handler mod om at være den, der gør noget andet. I indretning og design handler det om at have modet til at gøre noget andet end det, der dikteres i modemagasiner og TV-udsendelser. Vi er alle mere end den overflade, som vores hjem bliver til, hvis det ligner noget fra et boligmagasin.
”Dare to be different” handler ikke nødvendigvis om det ekstreme. Det handler også om at turde vise, hvem man er i sit eget hjem. For vi er alle individer og vi har forskellig smag. Jeg vil personligt hellere komme ind i et personligt hjem end et, der ligner et fotografi fra et boligblad. Uanset hvor kønt jeg synes det måtte være.

Mod handler om at tage stilling.

 

Miljø

”Jamen en enkelt lampe gør da ikke nogen forskel for miljøet”!
Jo, det mener jeg faktisk at den gør. For der følger også en signalværdi og et samtaleemne med, når du køber en ”Jeff Deleuran”.
Hele tanken om forbrug, brug og smid væk og den evige vækst kommer i spil, når man begynder at overveje, hvorfor man skal købe indretning, der er lavet af genanvendte materialer. En lampe er derfor mere end en flot håndlavet designlampe. Den er også et signal om at du som forbruger er bevidst om, at vi skal begynde at tænke os mere om, når vi køber alle mulige forskellige produkter.

 

Tilsammen giver det tanken om passion, mod og miljø. Jeff Deleuran handler om, at vi skal turde vise, hvem vi er, det betyder noget, hvor vi bor, men det behøver ikke belaste klimaet, at vi gerne vil have fed indretning.