Standerlampe – Space Waste – Designlampe

Space Waste – Standerlampe

Standerlampe, der ikke er “a waste of space” på nogen måde.
Standerlampe Space Waste
Standerlampen har fået sit navn på grund af den nærliggende association til en gammel raket eller satellit. Samtidig er lampen en kommentar til det faktum, at vi mennesker ikke alene sviner her på kloden. Selv i kredsløb om jorden kan vi finde en masse rumskrot, som svæver rundt til ingen nytte.

Do you like it rough?

Så er denne standerlampe lige noget for dig. Galvaniseret jern, stål og råt uslebet gammelt træ mødes i en forening, der udstråler rå ro og industrielt design. Den næsten ikoniske lampeskærm kaster fantastiske skygger på væggen og lampen i sig selv tiltrækker altid opmærksomhed.


 

Space Waste – design standerlampe: 4850 kr.

kunst eller lampe standerlampe skygger design standerlampe
industriel lampeskærm standerlampe råt træ industriel standerlampe designlampe

Køb den nu. Der er kun denne ene. Kontakt Jeff@jeffdeleuran.dk eller ring på tlf. +4528941196.

 

Hvis du mangler den ene lampe, der skal gøre det sidste for din indretning, eller hvis du i forvejen har et godt øje til industrielt design, så er det nu, du skal slå til.

Space Waste er håndlavet af Jeff Deleuran. Det er industrielt design med god samvittighed. Alle materialer (på nær ledning) er genanvendte og nøje udvalgte, så deres form og udseende smelter sammen i et lækkert nyt design.

Lampen leveres med en LED-pære, så du også på den måde kan være med til at skåne miljøet. Lampen er et statement om dig som forbruger og et kunstværk, der fortæller en historie om design såvel som om miljø, klima og rumskrot.

Du kan også finde lampeskærmen i en version, hvor den er benyttet som loftlampe. Den hedder Not a Bedlamp og kan selvfølgelig også findes her hos Jeff Deleuran. I loftversionen kan den også fås i kobberlook, hvilket gør den mindre industriel og mere sofistikeret og klassisk at se på.

Husk at tjekke alle møbler og lamper her ved Jeff Deleuran