Space Waste Mini – sengelampe eller bordlampe

Space Waste Mini – design bordlampe eller sengelampe

Fjedrene er mindre i denne lille version af Space Waste lampen. Det er en rigtig flot bordlampe. En sjov gimmick er at bruge den som sengelampe, når den nu netop er lavet af sengefjedre.

Det rå look fra både genbrugstræ og råt stål fra fjedre står i en skarp kontrast til lampeslærmens overordnede runde form, hvilket skaber et spil i udseendet, hvor det rå og industrielle udblødes i selve formen på lampen.


Space Waste Mini – design bordlampe eller sengelampe: 1850,- kr

 

space waste mini unik design bordlampe design sengelampe
extreme upcycling design lampe bordlampe sengelampe upcycling design bordlampe design sengelampe

Køb den nu. Der er kun denne ene. Kontakt Jeff@jeffdeleuran.dk eller ring på tlf. +4528941196.

 

Hvis du mangler den ene lampe, der skal gøre det sidste for din indretning i soveværelset, eller hvis du i forvejen har et godt øje til industrielt design, så er det nu, du skal slå til.

Space Waste mini er håndlavet af Jeff Deleuran. Det er industrielt design med god samvittighed. Alle materialer (på nær ledning) er genanvendte og nøje udvalgte, så deres form og udseende smelter sammen i et lækkert nyt design.

Lampen leveres med en LED-pære, så du også på den måde kan være med til at skåne miljøet. Lampen er et statement om dig som forbruger og et kunstværk, der fortæller en historie om design såvel som om miljø, klima og rumskrot.

Husk at tjekke alle møbler og lamper her ved Jeff Deleuran