Designstol – loungechair – Jeans Final Resting Place

Designstol “Jeans Final Resting Place”

extreme upcycling design stol
Denne designstol rammer et sted imellem liggestol og loungechair.

Har du tænkt over, hvor dine gamle jeans går hen for at dø?

Har du lyst til at sidde fantastisk i en designstol, der på alle måder er unik?

Vil du gerne bo lækkert i cool indretning men samtidig ikke belaste klimaet unødigt?

“Jeans Final Resting Place” er en loungechair eller indendørs liggestol, der er fremstillet af genanvendte materialer. Det vil sige, at du ikke bare køber fed indretning. Du gør det også på en miljøvenlig måde.

En designstol ud over det sædvanlige – og så er der kun 1 af slagsen. Stål, aluminium og grundet træ spiller sammen med betrækket lavet i et abstrakt mønster af jeans. Det er råt, men samtidig blødt, og det er netop i det samspil, at det fantastiske design dukker op. Det er simpelthen en stol, som man ikke kan synes andet om end at den er bare for fed.

Det rå look er kommet for at blive og det samme gælder for hele tanken om genbrug og genanvendelse. Det betyder dog ikke, at det ikke skal gøres med stil.

 

“Jeans Final Resting Place” 10.500 kr

Designstol liggestol loungechair Designstol liggestol rå jeans
stol med cykelhjul design lækker indendørs liggestol designstol
Kontakt
ring +4528941196
eller skriv til jeff@jeffdeleuran.dk for at købe

Det rå design-setup

Det rå udtryk er kommet og gået flere gange igennem designhistorien. Nutiden er mere individuel og på en måde er alt tilladt. Det rå må blandes med det bløde og farver med sort/hvid. “Jeans Final Resting Place” er netop det hele på en gang. Lige præcis derfor passer den også ind i rigtig mange moderne hjem, hvor stilarter møde på nye måder.

Husk også at se de andre lækre designmøbler og -lamper af Jeff Deleuran. Det kan jo være, at du skal have en lampe med til stolen.

Alle produkter fra Jeff Deleuran er så vidt muligt lavet af genanvendte materialer. Det betyder, at du kan købe lækkert design i god stil med god samvittighed.