Designur – Shopping time – upcycling design ur

Designer ur til væggen eller hylden – Nu er det altid “Shopping time”

Er det ved at være tid? Eller ved du det egentlig ikke? Her får du en lækker taske, der har fået nyt liv som design-objekt i form af et ur.ur taske designur

Et helt unikt ur, som enten kan hænge på væggen eller stå på en hylde eller reol.

Taskens bløde lyse læderfarver og de røde islæt passer rigtig godt sammen med de nøje udvalgte visere, så uret giver et komplet samspil i farver, som passer rigtig godt til de runde former på selve tasken.

 

Dette er din chance for at få fingrene i et helt og aldeles unikt ur. Der findes kun dette ene i netop dette design, og da det er lavet af genanvendte materialer og en genanvendt taske, er der ingen mulighed for at det bliver kopieret.

Der er med andre ord tale om et totalt originalt Jeff Deleuran design, som ikke kan findes andre steder.

“Shopping Time” 750 kr

Shopping time taskeur design ur unikt ur special design Jeff Deleuran

 

Lækker indretning

Sjovt og charmerende ur, der passer ind i de fleste former for indretning og boliger. Den diskrete sandfarve står som en flot kontrast til den røde hank og kant. Det giver uret de farver, som er så vigtige i enhver indretning.

Bryd en vægflade eller  placer taske-uret på en hylde, hvor der er brug for en lille smule mere farve. Det giver liv og så er et ur til hjemmet nærmest en slags smykke i indretningen, ligesom et armbåndsur er blevet det for kroppen.

Urværket drives af et enkelt AA batteri og det anbefales selvfølgelig herfra, at du bruger et genopladeligt batteri, så har du jo nærmest et ur for altid.

Uret i tasken “Shopping Time” er en kommentar til vores brug og smid væk kultur samtidig med at det er en praktisk genanvendelse af en kasseret taske (muligvis et fejlkøb, da den tilsyneladende aldrig har været brugt) og et vægur af ældre dato, som designmæssigt var helt forældet.