Designstole “Alkymisten” kunstværk spisebordstole

Designstole og kunstværkalkymisten designstole spisebordsstole

4 designstole, der hver især er et kunstværk og samlet set et andet værk. De 4 stole går til sammen under navnet ”Alkymisten”, fordi de repræsenterer hvert deres grundelement. Nutiden kender mere til fysik og kemi end de gamle alkymister, der arbejdede med grundelementer som en del af deres verdensforståelse. Det var vand, ild, jord og æter (luft), der var verdens fire bestanddele.

Stolene er 4 stole af ældre dato, der to og to er ens. De har fået hver deres helt eget nye kunstneriske betræk på sædet, så de passer til i fire elementer.

designstol-alkymisten-vand-stol-symbol designstol-alkymisten-jord-stol-symbol
designstol-alkymisten-ild-stol-symbol designstol-alkymisten-vind-æter-stol-symbol

De specieldesignede stole “Alkymisten” sælges samlet for 8.450 kr. 

Det kunstneriske betræk i kombination med stolenes patina og antikke stil opfordrer til fordybelse. Til overvejelser om, udviklingen i verden siden alkymisternes tid. Til at se på mere end glatte hvide overflader – fordi farver, strukturer og former gør noget ved os som mennesker. Til at tænke på, om verden ser bedre ud, når det hele ikke er sort/hvidt og rene snit.

 

Et kunstværk

stolesæde-sort-landskabs-view-upcycling-designstol4 forskellige designstole, som et samlet værk, der skaber liv og farver. De kan give modspillet til den store kedelige flade, som et spisebord godt kan være. De nye siddeflader, som stolene har fået er lavet af hver deres materialer og er også en opfordring til kontemplation. Er der i virkeligheden noget, vi som mennesker ikke kan genbruge eller genanvende, hvis det virkelig er det, vi ønsker? Der er gået mange år siden den første månelanding, men vi har stadig ikke fundet ud af at rydde op efter os selv her på jorden. Måske er det på tide at komme i gang.

Du må gerne, men du behøver ikke at sidde i stolene. De kan også være et kunstværk, som kun sjældent tages istolesæde-landskabs-view-upcycling-designstol anvendelse, hvis du altså har pladsen til det. Uanset hvad, så er du sikker på at få 4 unikke stole, som kan være med til at sende et signal om at du ved, hvad du vil have og at du har en holdning til klima og miljø.

 

”Alkymisten”-stolene sælges kun samlet i et enestående sæt på 4 stole, der både er design og kunst.
Begrav dig i tanker om tidligere tiders alkymister, eventyr, roligere tider i gamle dage og kunstens rolle i vores verden og indretning.

 

Husk at tjekke de andre designmøbler og lamper af Jeff Deleuran ud, når du nu er landet her på siden